Ste od nekdaj želeli potovati v daljno Afriko in spoznavati življenje črne celine? Doživite pravo afriško avanturo v družbi našega oskrbnika in spoznajte življenje afriške savane v Tropski hiši. Spoznali boste največje kopenske polže, škorpijona in ščurke na svetu, srečali se boste z lemurji in jim ponudili najljubši obrok. Nahranili boste tudi orjaške želve in jim skrtačili oklep. Pobližje boste spoznali in pobožali kraljeve pitone, sončne hrošče in male madagaskarske tenreke. Afriško avanturo vam polepšamo še z lepim plišastim ali zelenim spominkom. Oblecite svojo najljubšo safari uniformo in skupaj z nami spoznajte zanimiva afriška bitja.

Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem starostnim skupinam: otrokom in odraslim; posameznikom, parom ali družinam. S prilagoditvami ga izvedemo tudi za ostale zaključene skupine, za kar vam pripravimo posebno ponudbo. Program je lahko tudi odlično darilo. Izvedba programa je mogoča ob predhodni rezervaciji, vsaj 3 dni pred izvedbo programa. Pridržujmo si pravico do spremembe ali prilagoditve programa glede na trenutne okoliščine v Tropski hiši.

Trajanje programa

Program traja 70 minut.

Cena programa

Od ponedeljka do petka: 55 EUR za program + vstopnina po ceniku na osebo (6 EUR otroci, 8 EUR odrasli ali letna vstopnica)

Sobota, nedelja in praznik: 60 EUR za program + vstopnina po ceniku na osebo (6 EUR otroci, 8 EUR odrasli ali letna vstopnica)

Kako se prijavim?

Prijave sprejemamo na e-mail naslovu info@tropskahisa.si ali na telefonski številki 040 340 306 med 9. in 12. uro.