Vse od sušnih predelov Arizone, skozi tropsko džunglo Amazonije do travnatih pamp Južne Amerike. Izjemna raznolikost ekosistemov Amerik ponuja pestro biodiverziteto vrst. Mnoge izmed njih lahko spoznate v Tropski hiši, v programu Ameriško popotovanje pa se jim še bolj približate. V Amazonski džungli boste spoznali prikupne male opice zlatoglave leviče in jih z oskrbnikom nahranili. Ribji obrok bodo dobili še rečni biči, veliki predstavniki rib hrustančnic amazonskega bazena. Potipali boste gladke luske ameriškega rdečega goža in se iz oči v oči srečali z orjaškimi nevretenčarji. Na Ameriškem popotovanju boste srečali še nosate medvede, pritlikave mare, divje morske prašičke ter ostale gladke, luskaste, pernate in kosmate živali v družbi rastlin. Ob koncu vas obdarimo še z lepim plišastim ali zelenim spomnikom.

Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem starostnim skupinam: otrokom in odraslim; posameznikom, parom ali družinam. S prilagoditvami ga izvedemo tudi za ostale zaključene skupine, za kar vam pripravimo posebno ponudbo. Program je lahko tudi odlično darilo. Izvedba programa je mogoča ob predhodni rezervaciji, vsaj 3 dni pred izvedbo programa.

Trajanje programa

Program traja 70 minut.

Cena programa

Od ponedeljka do petka: 55 EUR za program + vstopnina po ceniku na osebo (5 EUR otroci, 7 EUR odrasli ali letna vstopnica)

Sobota, nedelja in praznik: 60 EUR za program + vstopnina po ceniku na osebo (5 EUR otroci, 7 EUR odrasli ali letna vstopnica)

Kako se prijavim?

Prijave sprejemamo na e-mail naslovu info@tropskahisa.si ali na telefonski številki 040 340 306 med 9. in 12. uro.