Ameriško popotovanje

Vse od sušnih predelov Arizone, skozi tropsko džunglo Amazonije do travnatih pamp Južne Amerike. Izjemna raznolikost ekosistemov Amerik ponuja pestro biodiverziteto vrst. Mnoge izmed njih lahko spoznate v Tropski hiši, v programu Ameriško popotovanje pa se jim še bolj približate. V Amazonski džungli boste spoznali prikupne male opice zlatoglave leviče in jih z oskrbnikom nahranili. Ribji obrok bodo dobili še rečni biči, veliki predstavniki rib hrustančnic amazonskega bazena. Potipali boste gladke luske ameriškega rdečega goža in se iz oči v oči srečali z orjaškimi nevretenčarji. Na Ameriškem popotovanju boste srečali še nosate medvede, pritlikave mare, divje morske prašičke ter ostale gladke, luskaste, pernate in kosmate živali v družbi rastlin. Ob koncu vas obdarimo še z lepim plišastim ali zelenim spomnikom.

Komu je program namenjen?

Program je namenjen vsem starostnim skupinam: otrokom in odraslim; posameznikom, parom ali družinam. S prilagoditvami ga izvedemo tudi za ostale zaključene skupine, za kar vam pripravimo posebno ponudbo. Program je lahko tudi odlično darilo.

Trajanje programa

Program traja 70 minut.

Cena programa

Od ponedeljka do petka: 55 EUR za program + vstopnina po ceniku na osebo (5 EUR otroci, 7 EUR odrasli ali letna vstopnica)

Sobota in nedelja: 60 EUR za program + vstopnina po ceniku na osebo (5 EUR otroci, 7 EUR odrasli ali letna vstopnica)

Kako se prijavim?

Prijave sprejemamo na e-mail naslovu info@tropskahisa.si ali na telefonski številki 040 340 306 med 9. in 12. uro.