Ko luči ugasnejo, se Tropska hiša odpravi k počitku. Kaj se takrat dogaja z našimi prebivalci? Nekateri kmalu zaspijo, spet drugi pa se takrat šele zbudijo. Skupaj bomo odkrivali zanimivosti nočnega življenja živali Tropske hiše, nekatere izmed njih pa tudi pobližje spoznali in pobožali.

Komu je program namenjen?

Program je namenjen otrokom (priporočena starost od 8. leta dalje) in odraslim; posameznikom, parom ali družinam. Gre za voden program in delavnico, kjer spoznamo življenje nočnih živali, na primer moholijevih galagov, pritlikavih polhov, voščenih reg, pritlikavega počasnega lorija in mnogih drugih, nekatere, kot so mali madagaskarski tenrek, kraljevi piton in afriška železna kačica, pa pobližje spoznamo in tudi pobožamo.

Trajanje programa

Program traja 90 minut. Pričetek ob 17.30 uri. Tropsko hišo si pred pričetkom programa lahko ogledate še v dnevnem delu dneva (vstop do 17.0 ure).

Aktualni termini TROPSKIH POLETNIH NOČI

  • 12.7., 19.7. in 26.7.2024
  • 2.8., 10.8., 16.8. in 24.8.2024

Cena programa

Vstopnina po ceniku ali letna vstopnica + doplačilo:

  • otroci: 3,00 EUR
  • dijaki, študenti, upokojenci: 4,00 EUR
  • odrasli: 5,00 EUR
  • osebe s posebnimi potrebami in spremljevalci: 1,00 EUR

Kako se prijavim?

Prijave sprejemamo na e-mail naslovu info@tropskahisa.si ali na telefonski številki 040 340 306 med 9. in 16. uro. Število oseb v skupini na posamezen termin je omejeno. Program izvedemo ob zadostnem številu prijav. Pridružujemo si pravico do spremembe programa glede na aktualne razmere v Tropski hiši.

Tropska hiša
Tropska hiša